Genieten van heerlijke visgerechten?

Vis is – net als olijven en pinda’s – goed voor hart en bloedvaten. (meervoudig onverzadigd vet). Je zou kunnen zeggen: ‘hoe vetter de vis, hoe beter’. Japanners, Eskimo’s en IJslander die traditiegetrouw veel vis eten, krijgen van alle volkeren het minst last van hart- en vaatziekten. (In Japan leven meer dan 10.000 honderdjarigen en ouder!)
Dankzij talloze publicaties, is dit nu ook in de medische wereld onder de aandacht gekomen.De Medische Faculteiten gaan steeds meer aandacht besteden aan de voordelen van (vette) vis.
Hier vind u de duurzame viskalender van Het Strandhuis, met elke maand een ander visgerecht voor uw diner.

Direct weten waar u aan toe bent?

Op onze offertepagina kunt u zelf uw dag samenstellen. Deze offerte kunt u vervolgens samen met onze collega’s van Cabana Events doornemen en aanpassen naar uw wensen. Snel en gemakkelijk!

OFFERTE SAMENSTELLEN

Duurzame Vis kalender

Januari
Zeebaars met mosterdsausje

Februari
Rode poonfilet met een witte wijnsaus

Maart
Gegrilde tonijn met wasabi mayonaise

April
Koolvispakketje met licht pittige Mexicaanse saus

Mei
Op de huid gebakken zalm, gevuld met kruiden-crème op een bedje van wilde spinazie

Juni
Wilde zalm omringt met spek in de bladerdeeg gebakken



Juli
Gebakken scholfilet met rivierkreeftensaus


Augustus

Kabeljauwfilet gegratineerd met tomaat en mozzarella

September
Zeeduivelfilet met Hollandaise-saus

Oktober
Red snapper met kruidensaus

November
Zeewolffilet op een bedje van tagliatelle met bear-naisesaus

December
Zalmforelfilet met een romige kruidenkaas.

Gerechten van de viskalender zijn alleen beschikbaar voor een private dining.
Reserveren is noodzakelijk

Deze arrangementen zijn samengesteld i.s.m. Cabana Events.