Leer ons team kennen

We zijn inmiddels een hechte ‘familie’ met drie horecazaken en als onderdeel van BenN groep. Onze medewerkers van back-office, bedienend personeel tot en met het keukenteam zijn zeer bevlogen en werken met passie binnen Het Strandhuis. Onze intentie: een goed product voor een goede prijs op een adembenemende locatie. Met gepaste trots stellen we een aantal teamleden aan u voor:

Restaurant

Ons team

Kelly Snel

HOOFD BEDIENING

 

“Samen met het leidinggevenden-team stuur ik de dagelijkse gang van zaken aan in het restaurant. Door middel van goed overleg met het keukenteam en managementteam zorgen we voor tevreden gasten op ons paviljoen.”

Ons team

Tessa Zonneveld

LEIDINGGEVENDE BEDIENING

 

“Als onderdeel van het leidinggevenden-team ben ik het hele jaar door op het strand te vinden. Elke dag zorgen we met z’n allen voor dat het in ons paviljoen op rolletjes loopt. Regen, storm, zon, wind. Alles komen we tegen. Het is heerlijk uitdagend om de gasten hier zo min mogelijk van te laten merken.”

Ons-Team-Het-Strandhuis-Strandrestaurant-Rowena

Rowena de Ridder

LEIDINGGEVENDE BEDIENING

 

““Het Strandhuis is de plek van een kop koffie, borrel, lunch of diner. Met een groep of met zijn tweeën, met kinderen of met je collega’s. Voor alle leuke momenten in je leven creëren wij graag de juiste tafel!”

Keuken

Ons team

Neno Zlatkovic

CHEF KOK

 

Als Chef-Kok zorg ik met mijn keukenteam voor de bereiding van heerlijke gerechten. Zomers of winter: ieder jaar wat verrassends! Van stamppotten, tot op onverwachte momenten een heerlijk chefsmenu op tafel! Bekijk hier ons actuele menu: menukaart”

Ons team

Henk Baanders

PATISSIER

 

“Als huispatissier bereid ik dagelijks ons verse gebak, ambachtelijke desserts en lekkernijen voor onze high tea. Voor uw feest of partij bij Het Strandhuis verzorg ik prachtige bruidstaarten of heerlijke petit fours met een “persoonlijke touch”. Kom eens langs en proef het zelf!”

Back-Office (Cabana Events)

Ons-Team-Het-Strandhuis-Cabana-Events-Petra

Petra Brandon

ADMINISTRATIE

 

“Als onderdeel van BenN groep verzorg ik het proces en verwerking van de (financiële) administratie van o.a. Het Strandhuis.
Meer info: www.benn-groep.nl”