UITSTOVERS; WEGENS GROOT SUCCES HERHAALD!!

Stoofpotje RendangVorig winterseizoen introduceerde Het Strandhuis dit nieuwe, smakelijke concept. Wegens het grote succes, positieve reactie en vooral ook vanwege de super gezellige avonden zullen de uitstovers een vast item worden op onze winteragenda!

Vorig jaar gemist en u weet niet wat Uitstovers zijn? Wij leggen u het graag uit!

Wilt u in januari het nieuwe jaar goed beginnen? Het Strandhuis biedt de oplossing met het thema; “Uitstovers“. Kom in januari bij ons aan het strand genieten van maar liefst 8 verschillende stoofpotjes. Combineer de stoofpotjes naar eigen smaak of kies samen met uw tafelgenoten en smul gezamenlijk van onze Uitstovers.

Onze chef heeft met een knipoog gekeken naar het gelijktijdige TATA Steel Chess Tournement en zich laten inspireren door klassiekers uit verschillende landen en windstreken! Van een klassieke Hongaarse Wijngoulash tot een heerlijke Indonesische Beef Rendang. Voor ieder wat wils, en ja ook wat wilds!

De stoofpotjes worden aan tafel geserveerd in klassieke mini cocottes; de Uitstovers!
En dat voor maar € 3,95 per stoofpotje. Daarnaast kunt u voor slechts € 1,- kiezen uit diverse bijgerechten als aardappelpuree, aardappeltjes of verschillende rijst soorten. Wat een uitstovers zeg!

Een gemiddelde eter heeft voldoende aan twee stoofpotjes en twee bijgerechtjes.

Wanneer zijn de Uitstovers?

Reserveer nu alvast uw tafeltje!

U kunt genieten van onze Uitstovers in januari:

  • Week 2: di 9 januari, wo 10 januari en do 11 januari.
    1e shift om 17:00 – 2e shift om 19:30 uur.
  • Week 3: di 16 januari, wo 17 januari en do 18 januari.
    1e shift om 17:00 – 2e shift om 19:30 uur.
  • Week 4: di 23 januari, wo 24 januari en do 25 januari.
    1e shift om 17:00 – 2e shift om 19:30 uur.

Reserveren is binnenkort mogelijk en noodzakelijk. Gezien de te verwachte drukte is het aan te raden om dit tijdig te doen.

Welke Uitstovers zijn er?

Zo veel smaken, soorten en landen!

De 8 heerlijke stoofpotjes:

  • Hongaarse Wijngoulash (Rundvlees).
  • Duitse Wildzwijn Pot (Wild zwijn vlees).
  • Indonesische Rendang (Rundvlees).
  • Italiaanse Ossobuco alla Milanese (Kalfsschenkel).
  • Hollandse Hachee (Rundvlees).
  • Spaanse Rabo de Toro (Ossenstaart).
  • Ierse Guiness Stew (Rundvlees).
  • Indiase Vega Massala (Vegetarisch).

BINNENKORT KUNT U RESERVEREN