Vacatures en stage – Het Strandhuis

Het Strandhuis is 365 dagen per jaar open en daarom moeten wij natuurlijk ook 365 dagen per jaar kunnen bouwen op onze collega’s. Het Strandhuis biedt je een gezellige en mooie setting om in te werken met een grote variatie aan werk, geen week zal het zelfde zijn. Zo sta je de ene avond te knallen op een prachtige bruiloft om de volgende avond help je meer dan 400 gasten op een avond tijdens onze gezellige stamppotavonden!

Dit betekent uiteraard wel dat je behoorlijk flexibel kunt zijn wat je werktijden betreft en op het strand moeten we pakken wat we pakken kunnen;
schijnt de zon, dan moeten we aan de bak!

(Vacatures en stage update: 17-01-2017. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.)

Overzicht vacatures en stage:

Zelfstandig werkend kok

Persoonlijke kenmerken:
Verantwoordelijkheidsgevoel, creatief, teamspeler maar ook zelfstandig;

Functiekenmerken:
Zelfstandig werkend kok bekend met alle facetten van de keuken;

Belangrijkste verantwoordelijkheden en taken:
– Juiste bereiding en uitgifte van de gerechten.
– Voorbereidende werkzaamheden.
– Uitvoeren van werkzaamheden conform instructies en richtlijnen.
– Bewaken van HACCP regels.
– Instructies geven aan hulpkrachten.
– Naleven van efficiency.
– Input geven voor ontwikkelingen van de menukaarten.
– Zorgen voor de ontvangst-controle en verwerking bij afwijkingen van leveringen.
– Doen van dagelijkse bestellingen.

Functie eisen:
– Ervaring als kok is een pre.
– Communicatief vaardig, flexibel, consequent en inventief.
– Kwaliteitsgericht en punctueel.

De Ambitie
Ondernemend willen we ook de komende jaren zijn door te vernieuwen in trends. Het Strandhuis c.q. de Hemij bv. kent een paar prachtige uitdagingen waarvoor we innovatieve ideeën hebben. Wij willen meer beleving creëren, nog duurzamer gaan werken, het ambacht en de mens achter het ambacht in onze gerechten naar voren brengen. Hier passen koks bij die in staat zijn om deze ideeën naar het bord te vertalen, willen innoveren en elke dag het beste uit zichzelf willen halen. Wij geloven dat als onze medewerkers ruimte vinden om te groeien, Het Strandhuis c.q. de Hemij bv. automatisch mee zal groeien.

Eerste medewerker bediening, full time - Seizoen 2017

Onder leiding van onze chef de bediening, geef je zelf ook leiding aan de bediening en het barpersoneel op de vloer. Bezit Sociale Hygiene en/of rijbewijs een pre, flexibiliteit, goede sociale vaardigheden en ervaring een must. Met uitzicht op een vast dienstverband.

Medewerkers bediening, parttime - Seizoen 2017

Kom je graag onder de mensen en vind je het leuk gasten van dienst te zijn? Kom dan ons bedienend team versterken! Ervaring een pre, flexibel beschikbaar zijn en goede sociale vaardigheden een must.

Barmedewerkers, part time - Seizoen 2017

Tap je op verjaardagen graag een biertje, weet jij hoe je een lekkere Irish Coffee zet en kun je goed met stress omgaan? Dan is werken als barkeeper bij Het Strandhuis wellicht iets voor jouw. Ervaring een pre, flexibel beschikbaar zijn en goede sociale vaardigheden een must.

Dames die inzetbaar zijn bij evenementen, oproep-basis - Seizoen 2017

Lijkt het je leuk om naast je baan bij te springen bij bruiloften, themaavonden en/of drukke zondagen? Geheel vrijblijvend ben je van harte welkom om ons team te ondersteunen bij drukte. Je hoort waar mogelijk en wanneer je ons zou kunnen helpen. Soms zouden we zelf ad-hoc een beroep op je willen doen.

Interesse? solliciteer dan vandaag nog op de vacatures of stages!

Interesse in een van de bovenstaande vacatures of wil je ons graag een open solicitatie toe sturen? Stuur dan jouw sollicitatiebrief, motivatie, CV en een recente pasfoto middels de sollicitatie knop onder aan deze pagina.

Dat kan middels onderstaande knop, vergeet niet je sollicitatiebrief, motivatie, CV en een recente pasfoto mee te sturen.

SOLLICITEER