Geniet tijdens de bouwvak van Wagyu van de Ofyr.

Geniet tijdens de zomerse dagen van een heerlijke Wagyu of een van onze andere gerechten die bereid zullen worden op onze Ofyr.

Wat is Wagyu

Wagyu is een van oorsprong Japans runderras. De benaming van dit ras laat zich in oud Japans vrij vertalen tot: “Japans”(wa) “Rundvlees” (gyu). Het geprezen vlees kenmerkt zich door een zeer volle en unieke marmering; het vet dat door het vlees loopt. Doordat het vet van het Wagyu rund uiterst verfijnt is, smelt het al bij 30 graden celsius, met als resultaat; een unieke smaakbeleving!

Wat is een Ofyr

Onze chefs bereiden twee heerlijke Wagyu gerechten voor u op onze OFYR BBQ. De OFYR is een functioneel kunstwerk met een open vuurpit omringd door een grote grillrand. De grillrand leent zich perfect voor het bereiden van Wagyu vlees, door de vlakke en constante hitteverspreiding.

Op het menu

Wagyu Hamburger, een unieke burger ervaring
Slow cooked Wagyu Short Ribs, nagegrild op de OFYR.

Naast de Wagyu gerechten serveren wij ook:
Surf en Turf
Saté van de haas
Gamba’s
Vis van de dag

Alle gerechten worden geserveerd met garnituren van de OFYR BBQ om de grill beleving compleet te maken!

Voor maar € 19,50 per persoon.

Bekijk hier de flyer: