Logo_Cabana_events

Alle reserveringen en arrangementen worden verzorgt door Cabana Events.

Tel 0251 – 262 083
Maandag t/m vrijdag 08.30 – 17.00 uur

Hier vindt u alle mogelijkheden voor arrangementen aan zee…

Of het nu gaat om een gezellige BBQ, een bruiloft waarbij u elkaar het ja-woord geeft met de voeten in het zand of een uitgebreide vergadering; op deze pagina’s vindt u alle basisinformatie!

Kunt u toch niet de juiste informatie vinden, heeft u specifieke wensen of wilt u direct een reservering plaatsen, bel dan tijdens kantooruren naar 0251 262 083 of maak gebruik van ons contactformulier.

Om de mogelijkheden die wij bij Het Strandhuis bieden zo duidelijk mogelijk te maken, hebben we deze opgesplitst in vier hoofdcategorieën. In iedere categorie vindt u de bijbehorende arrangementen en opties; makkelijk toch?

Nog meer arrangementen en extra mogelijkheden dankzij Cabana Events!

Cabana Events beheert intern namens o.a. Het Strandhuis alle mogelijke vormen van reserveringen. Ook begeleiden onze collega’s van Cabana Events de feesten en partijen die bij Het Strandhuis worden gehouden, van privégelegenheden tot de zakelijke markt.

Dankzij Cabana Events kunnen wij u nog meer uitgewerkte arrangementen aanbieden. Met name op het gebied van (sportieve) activiteiten bieden wij inmiddels een breed scala aan mogelijkheden, tegen zeer scherpe tarieven.