Extra mogelijkheden

Zoekt u nog naar de finishing touch voor uw evenement? De laatste puntjes op de i? Met de diverse mogelijkheden van Het Strandhuis kunt u uw feest tot in de laatste puntjes verzorgen.

Het Strandhuis bied u het totaal concept in communicatie, programmering, arrangementen, entertainment, eten/drinken, licht/geluid, meubilair, decoratie en vervoer. Voor elk feest of evenement geldt een unieke mix van mogelijkheden die naadloos op elkaar aan moeten sluiten.

Het Strandhuis brengt uit uw keus de meest geschikte onderdelen samen, om de uiteindelijk beoogde sfeer en gevoel te doen overbrengen van u feest of evenement.

De partyplanners van Het Strandhuis kunnen u helpen bij het plannen van uw evenement, het regelen van licht/geluid, artiesten, decoratie, vervoer enzovoorts!  Zo kunt u met een gerust hart gaan genieten van uw eigen evenement!

Zij gingen u voor...

Licht, geluid, DJ's en een gast optreden van een leuke zanger. Een mooi programma voor ons personeelsfeest, we praten er nog over.

Andrew Sinclair

Er zijn zo veel slimme uitbreidingen mogelijk voor een bruiloft, veel zaken waar we zelf niet aan dachten bleken een perfecte oplossing; bedankt!

Fenno en Zusanne

Deze arrangementen zijn samengesteld i.s.m. Cabana Events.