Arrangementen bij Het Strandhuis

Zon, zee en strand: Het Strandhuis is de perfecte locatie voor uw feest of evenement. Van een intiem feest voor familie en vrienden, tot mega parties met 1000 gasten: alles is mogelijk!

Voor de organisatie van bijvoorbeeld een compleet verzorgd sportevenement bent u bij Het Strandhuis aan het juiste adres. Naast een voet- en volleybalveld (inclusief belijning en bal) bieden wij u diverse faciliteiten. Na het sporten kunt u  bijvoorbeeld een frisse douche nemen,
om daarna uw sportieve dag te besluiten met een drankje aan de bar, of een heuse disco-avond.
Het Strandhuis heeft de beschikking over feestelijke verlichting, een professionele geluidsinstallatie en een all-round DJ.

Uiteraard houden wij graag rekening met uw specifieke wensen, want de organisatie van een evenement is maatwerk!

Zij profiteerden al eerder...

Ons jaarlijkse bestuursvergadering (in de winter) houden we al jaren bij Het Strandhuis; altijd goed verzorgd!

Thomas van Overse

Werkelijk geen idee hoe ik de feestavond van mijn verjaardag moest indelen, uit handen gegeven aan Cabana Events; ideaal!

Ewout Bosloper

Deze arrangementen zijn samengesteld i.s.m. Cabana Events.

Trouwen bij Het Strandhuis

Zeg nou zelf “wat is er nu mooier dan trouwen aan zee?” Zelfs als het weer een beetje tegenzit zullen jullie als ­bruidspaar het samen met jullie gasten als een ongekend ­positieve ervaring beleven.

Met de vloedlijn van Wijk aan Zee als decor en als het even meezit een ­langzaam in de zee ­zakkende zon bied Het Strandhuis werkelijk alles wat een bruidspaar zich kan voorstellen. Cabana Events en het personeel ­verzorgen ­jullie bruiloft tot in detail, alsof het hun eigen bruiloft betreft. ­Hierdoor kunnen zij oprecht zeggen: “Wij zijn al meer dan 200 keer ­getrouwd aan zee.”

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek worden alle ­mogelijkheden en nog ­belangrijker jullie wensen besproken. Een op maat ­gemaakte offerte met alle doorgenomen punten ontvangen jullie binnen 5 werkdagen. Wat is er bedacht door vrienden en familie, moet er toch nog ­een­ ­aanpassing worden gedaan of heeft de ­ceremoniemeester een klein geheimpje?

Onze locatie biedt voor elk draaiboek een ­passende oplossing met als doel om van jullie dag iets onvergetelijks te maken.