Sportief aan de gang?

Sportief aan de gang met vrienden, familie en collega’s. Een team van professionele begeleiders zorgt ervoor dat iedereen op zijn of haar niveau de competitie aangaat. Gaan we de zee op of juist de fiets, de keuze is ongekend.

Cabana Events werkt niet met vaste prijzen per onderdeel maar maakt een speciaal op uw groep aangepast voorstel. Rekening houdend met de gemiddelde leeftijd, de beschikbare tijd en het doel van de activiteiten.

Na inspanning komt ontspanning. Loungen bij de open haard met een hapje en een drankje of een uitgebreide lunch of diner. Uw persoonlijke partyplanner kan een arrangement samenstellen geheel naar uw wensen.

Cabana Events, de sportieve springplank op en rond het strand.

Direct weten waar u aan toe bent?

Op onze offertepagina kunt u zelf uw dag samenstellen. Deze offerte kunt u vervolgens samen met onze collega’s van Cabana Events doornemen en aanpassen naar uw wensen. Snel en gemakkelijk!

OFFERTE SAMENSTELLEN

Cabana Events organiseert diverse sportieve en avontuurlijke activiteiten. Er zijn sportieve activiteiten zoals golfsurfen, mountainbiken, banaanvaren en kanoën. Maar er zijn ook activiteiten zoals bouwen met zand, schilderen, gps duinwandelen, wolken herkennen etc. Ook zijn er diverse sensationele activiteiten voor in de lucht. Kortom, een ruime keuze aan activiteiten.

Deze activiteiten worden op het strand van Wijk aan Zee georganiseerd. De grootte van een groep voor een activiteit kan van 30 tot 1.000 personen variëren.

Kite clinic

Leer het besturen van een stuntvlieger en ontdek wat er allemaal mogelijk is +++

Kite & Buggy

Stap in de beach buggy en race over het strand. Controle over stuntvlieger en buggy +++++

Beachvolley

et de voeten in het zand je team helpen naar de overwinning +++

Voetgolf

De bal is groot, de hole is groot, waar komt de wind vandaan? 9 holes ++

Beach art

Maak kunst met op het strand gevonden voorwerpen en natuurlijk een penseel +

GPS Cycle

Ontdek het bos en duinen gebied tussen Castricum en Wijk aan zee met de gps ++

Rib Power

Vlieg met 80km/u over de Noordzee en proef het zoute water ++++

Logo_Cabana_events

Deze arrangementen zijn samengesteld i.s.m. Cabana Events.