Vier uw Kerst aan Zee; in een prachtig decor, zowel binnen als buiten..

De allermooiste tijd van het jaar vieren we bij Het Strandhuis in stijl. Naast een prachtig, hopelijk wit, winters-strand is ons strandrestaurant zowel binnen als buiten op het terras prachtig versierd. Kerstbomen, sneeuwvlokjes, kerststukjes, kaarsjes, duizenden kerstlichtjes, en natuurlijk onze grote openhaard zorgen voor de juiste sfeer.

Al met al een prachtig decor voor de perfecte Kerst aan Zee! Van aanloop naar tot en met de Kerstdagen zelf. U bent van harte welkom in ons “Winter-Wonderland”.

Een heerlijke kerstbrunch en een toegankelijk kerstmenu maken uw Kerst aan Zee compleet!

Uiteraard kunt u op Tweede Kerstdag weer genieten van een zeer uitgebreide Kerstbrunch. Deze brunch brengt een beetje rust in alle hectiek tijdens de feestdagen; gewoon aanschuiven en genieten van heel veel lekkers!

’s Avonds serveren wij een smakelijk, maar vooral toegankelijk kerstmenu. Geen zogenaamde “lif-lafjes” maar een feestelijk menu met een Hollands tintje. Zo is het menu iedere kerst ook lekker voor de kids en voor de allerkleinste hanteren wij een speciaal kindermenu.

KERSTBRUNCH

Aanvang: 10.30 uur | Start brunch: 11.00 uur | Einde brunch: 13.00 uur

Volwassenen: € 29,50 p.p. | Kinderen (4-12 jaar): € 14,75 p.p.
De allerkleinsten (0-4 jaar): gratis

KERSTDINER

Het vroege diner: 16.30 – 19.00 uur | Het late diner: 20.00 – 23.00 uur

Volwassenen € 39,50 p.p. | Kinderen (4-12 jaar) € 19,50 p.p.

Reserveer een tafel voor de mooiste tijd van het jaar..

Via onderstaande knoppen, kunt u per datum en per tijdstip direct tot en met 10 personen reserveren. Als u voor meer dan 10 personen wilt reserveren, kan dit per e-mail. Zolang de knop nog groen is, kunt u nog reserveren, als de knop rood is, is de betreffende shift reeds helemaal volgeboekt.

KERSTBRUNCH

HET VROEGE KERSTDINER

HET LATE KERSTDINER

Kerstavond zijn wij om 17.00 uur gesloten, Eerste Kerstdag zijn wij de gehele dag gesloten.