American Week Wijk aan Zee Strandhuis

Het Strandhuis presenteert; De American Week!

Van maandag 26 februari tot en met zondag 4 maart genieten van Amerikaanse specialiteiten!

Ook deze voorjaarsvakantie staat de Amerikaanse keuken weer centraal tijdens de traditionele American Week bij Het Strandhuis, Een week waarin lekker eten en drinken “first” komt, Een week die de voorjaarsvakantie weer “great” moet maken, maar vooral een week waarin iedereen écht welkom is.
Vorig jaar is er met succes een frisse wind gegaan door ons Amerikaanse concept; U kunt van ontbijt tot lunch en natuurlijk het o zo heerlijke diner genieten van Amerikaanse specialiteiten; “Really, it’s great”.

Een week lang van verse milkshakes, gepimpte pancakes, cheesecake, hotdogs, de beste hamburgers, heerlijke sticky ribs en nog veel meer guilty pleasures! Ons paviljoen wordt uitgedost in Amerikaanse sferen en we draaien gezellige rock n’ roll muziek.

Amerikaanse kindermiddag:

Ook de Amerikaanse kindermiddag op woensdag is dit jaar in een nieuw jasje gestoken! Van 12.00 tot 16.00 uur kunnen de kids knutselen en kleuren onder het genot van limonade en Amerikaanse zoetigheiden, terwijl u kunt genieten van een zalig middagje aan zee. Als klap op de vuurpijl kunnen de kinderen dit jaar zelf marshmallows en hotdog broodjes grillen op de BBQ met open vuur!* Uiteraard is de kindermiddag, en met name het roosteren op het vuur, onder begeleiding van ons team.

Deelname, snoepgoed en de drankjes (limonade, Fristi of Chochomel) is natuurlijk gratis, maar het is wel aan te raden een tafeltje te reserveren.

*afhankelijk van het weer en de wind.

American Breakfast

Het bekende typisch Amerikaans ontbijtje voor maar 99 cent! Kies uit American pancakes, bagels met beleg en scrambled eggs, of een combinatie van deze gerechtjes.

Een normale stapel pancakes komt met heerlijk zoete stroop. Je kunt dit jaar gaan voor “Pimp Your Pancake” dan verreik je je stapel met diverse toppings voor maar € 1,75 extra, voor een ultiem American pancake ontbijt!

Ontbijten vanaf 0,99!

American Lunch

Ook de lunch is tijdens de voorjaarsvakantie volledig in Amerikaanse sferen. Denk aan heerlijke (rundvlees)burgers, Sandwiches met bijvoorbeeld pulled pork en smoked turkey van de BBQ en goed gevulde salades.

Tijdens de borrel kunt u kiezen uit Amerikaanse snacks als chicken fingers en buffalo wings. Of lik je vingers af bij de Sweet Snacks; smeuige cheesecake, milkshakes of een ruime keuze niet te versmaden zoet belegde donuts!

lunch v.a. 5,75 | snacks v.a. 2,00

(All You Can Eat) American Dinner

Ons “American Dinner” is dit jaar in een smakelijk nieuw jasje gestoken: acht verschillende gerechtjes om van te genieten voor een compleet nieuwe smaakbeleving. Deze zijn per stuk te bestellen!

Liever onbeperkt dineren? Ga dan voor onze Table Deal! Wanneer alle gasten aan tafel kiezen voor All You Can Eat kunt u een onbeperkt aantal rondes bestellen.

slechts 4,95 per gerechtje | 19,50 all you can eat!

Reserveren voor het ontbijt

Reserveer door middel van bovenstaande knop en maak hier de keus uit uw gewenste datum en tijd.

Reserveren voor de lunch

Reserveer door middel van bovenstaande knop en maak hier de keus uit uw gewenste datum en tijd.

Reserveren voor het diner

Reserveer door middel van bovenstaande knop en maak hier de keus uit uw gewenste datum en tijd.