De Arrangementen Trouwen aan Zee van Het Strandhuis

Zeg nou zelf “wat is er nu mooier dan trouwen aan zee?” Zelfs als het weer een beetje tegenzit zullen jullie als ­bruidspaar het samen met jullie gasten als een ongekend ­positieve ervaring beleven.

Met de vloedlijn van Wijk aan Zee als decor en als het even meezit een ­langzaam in de zee ­zakkende zon bied Het Strandhuis werkelijk alles wat een bruidspaar zich kan voorstellen. Cabana Events en het personeel ­verzorgen ­jullie bruiloft tot in detail, alsof het hun eigen bruiloft betreft. ­Hierdoor kunnen zij oprecht zeggen: “Wij zijn al meer dan 200 keer ­getrouwd aan zee.”

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek worden alle ­mogelijkheden en nog ­belangrijker jullie wensen besproken. Een op maat ­gemaakte offerte met alle doorgenomen punten ontvangen jullie binnen 5 werkdagen. Wat is er bedacht door vrienden en familie, moet er toch nog ­een­ ­aanpassing worden gedaan of heeft de ­ceremoniemeester een klein geheimpje?

Onze locatie biedt voor elk draaiboek een ­passende oplossing met als doel om van jullie dag iets onvergetelijks te maken.

Zij zijn al getrouwd aan zee...

Precies zoals we het graag wilden hebben!

Agnes en Martha

Door de regen moesten wij de ceremonie naar binnen verplaatsen, maar wij hebben hier geen omkijken naar gehad. Snel en accuraad gehandeld door het personeel, en het was evengoed fantastisch!

Richard en Elisa

De “arrangementen trouwen aan zee” zijn samengesteld i.s.m. Cabana Events.