Vacatures en stage – Het Strandhuis

Het Strandhuis is 365 dagen per jaar open en daarom moeten wij natuurlijk ook 365 dagen per jaar kunnen bouwen op onze collega’s. Het Strandhuis biedt je een gezellige en mooie setting om in te werken met een grote variatie aan werk, geen week zal het zelfde zijn. Zo sta je de ene avond te knallen op een prachtige bruiloft om de volgende avond help je meer dan 400 gasten op een avond tijdens onze gezellige stamppotavonden!

Dit betekent uiteraard wel dat je behoorlijk flexibel kunt zijn wat je werktijden betreft en op het strand moeten we pakken wat we pakken kunnen;
schijnt de zon, dan moeten we aan de bak!

(Vacatures en stage update: 31-07-2018. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.)

Overzicht vacatures en stage:

Zelfstandig werkend kok, fulltime - Seizoen 2018

Persoonlijke kenmerken:
Verantwoordelijkheidsgevoel, creatief, teamspeler maar ook zelfstandig;

Functiekenmerken:
Zelfstandig werkend kok bekend met alle facetten van de keuken;

Belangrijkste verantwoordelijkheden en taken:
– Juiste bereiding en uitgifte van de gerechten.
– Voorbereidende werkzaamheden.
– Uitvoeren van werkzaamheden conform instructies en richtlijnen.
– Bewaken van HACCP regels.
– Instructies geven aan hulpkrachten.
– Naleven van efficiency.
– Input geven voor ontwikkelingen van de menukaarten.
– Zorgen voor de ontvangst-controle en verwerking bij afwijkingen van leveringen.
– Doen van dagelijkse bestellingen.

Functie eisen:
– Aantoonbare werkervaring is een pré.
– Communicatief vaardig, flexibel, consequent en inventief.
– Kwaliteitsgericht en punctueel.

De Ambitie
Ook de komende jaren willen we ondernemend blijven door continu te vernieuwen in trends. Het Strandhuis kent een paar prachtige uitdagingen waarvoor we innovatieve ideeën hebben. Wij willen beleving creëren, nog duurzamer gaan werken, het ambacht en de mens achter het ambacht in onze gerechten naar voren brengen. Hier passen koks bij die in staat zijn om deze ideeën naar het bord te vertalen, willen innoveren en elke dag het beste uit zichzelf willen halen. Wij geloven dat als onze medewerkers ruimte vinden om te groeien, Het Strandhuis automatisch mee zal groeien.

Medewerkers bediening, parttime - Seizoen 2018

Kom je graag onder de mensen en vind je het leuk gasten van dienst te zijn? Kom dan ons bedienend team versterken! Ervaring een pre, flexibel beschikbaar zijn en goede sociale vaardigheden een must.

Barmedewerkers, parttime - Seizoen 2018

Tap je op verjaardagen graag een biertje, weet jij hoe je een lekkere Irish Coffee zet en kun je goed met stress omgaan? Dan is werken als barkeeper bij Het Strandhuis wellicht iets voor jouw. Ervaring een pre, flexibel beschikbaar zijn en goede sociale vaardigheden een must.

Heren of dames die inzetbaar zijn bij evenementen, oproepbasis - Seizoen 2018

Lijkt het je leuk om naast je baan bij te springen bij bruiloften, themaavonden en/of drukke zondagen? Geheel vrijblijvend ben je van harte welkom om ons team te ondersteunen bij drukte. Je hoort waar mogelijk en wanneer je ons zou kunnen helpen. Soms zouden we zelf ad-hoc een beroep op je willen doen.

Heren of dames: BBQ experts - Seizoen 2018

Wij zoeken BBQ ‘experts’ die op mooie dagen achter onze BBQ willen staan. Op mooie, zonnige dagen steken wij onze OFYR BBQ aan, houtgestookt, en bereiden wij voor feesten en partijen de lekkerste (vlees)gerechten! Of we maken een mooie aanbieding voor de gasten op ons terras of strand rondom ons paviljoen. Een leuke, vlotte, gezellige heer of dame die het leuk lijkt om in de vrije tijd voor gasten te BBQ: join our team!

Interesse? solliciteer dan vandaag nog op de vacatures of stages!

Interesse in een van de bovenstaande vacatures of wil je ons graag een open solicitatie toe sturen? Stuur dan jouw sollicitatiebrief, motivatie, CV en een recente pasfoto middels de sollicitatie knop onder aan deze pagina.

Dat kan middels onderstaande knop, vergeet niet je sollicitatiebrief, motivatie, CV en een recente pasfoto mee te sturen.

SOLLICITEER