Bijzonder lekker; Walking dinner!

Een walking dinner is een overheerlijk diner in een wel heel bijzondere vorm. Een groot aantal verschillende gerechtjes vormen samen één compleet diner. Het diner zal er prachtig uitzien door de mooie aankleding.

Het voordeel van een walking dinner is dat u en uw gasten niet op een vaste plek zitten en er alle tijd is om met iedereen tijd door te brengen. Uw gasten kunnen de gerechtjes gemakkelijk eten want iedere gang wordt gepresenteerd in een glazen coupe of op een klein bordje.

Direct weten waar u aan toe bent?

Op onze offertepagina kunt u zelf uw dag samenstellen. Deze offerte kunt u vervolgens samen met onze collega’s van Cabana Events doornemen en aanpassen naar uw wensen. Snel en gemakkelijk!

OFFERTE SAMENSTELLEN

Walking dinner vanaf 20 personen

5,25

per gerechtje
  • Vleesgerechten koud
    7 CROSTINI MET PROSCUITO PARMA – Parmezaanse kaas en gepofte cherry tomaten.
    8 GEROOKTE EENDENBORST met bessencoulis en kiemgroenten.
    9 TOAST met paté en verse bessen.
    10 CARPACCIO met basilicum pesto – Parmezaanse kaas – pijnboompitten en rucola.
  • Vleesgerechten warm
    11 OSSENSTAART CAPPUCCINO met gedroogde Serrano ham blad.
    12 WITTE ASPERGES* met Bourgondische beenham – kwartel eitjes – Hollandaise saus en kervel.
    13 IBERICO PULLED PORK met saffraan rijst
  • Visgerechten koud
    14 GEROOKTE VIS TRIO van zalm, makreel en forel met augurken en dille mayonaise.
    15 HOLLANDSE GARNALEN COCKTAIL geserveerd met Tramezzini toast.
    16 GEROOKTE ZALMROL op focaccia met mierikswortel crème – gepofte cherry tomaatjes – kappertjes en limoen.
  • Visgerechten warm
    17 TOM KHA KUNG – Thaise garnalen soep.
    18 GEGRILDE SARDINES met gepofte knoflook teentjes en zeezout.
    19 TEMPURA GARNALEN met soja-sesam saus en wakame zeewier.
  • Vegetarisch koud
    1 MOUSSELINE van geitenkaas en Tawny port op kletsenbrood met witte druiven – bramen en walnoten.
    2 COUSCOUS DU CHEF met gemarineerde witte kool – abrikoos compote en rode bieten kiem.
    3 GLAASJE MET GORGONZOLA – gepocheerde peer – honing-wafel stroop – amandel schaafsel en knoflook chives.
  • Vegetarisch warm
    4 GEMARINEERDE EN GEBAKKEN PORTOBELLO PADDENSTOEL gevuld met tomaatjes – pijnboompitten – buffel mozzarella en basilicum.
    5 WITTE ASPERGES* met kwartel eitjes – Holandaise saus en kervel.
    6 TOMATENSOEPJE met croutons en pesto crème.
  • WALKING DINNER DESSERT
    1 NEW YORK CHEESECAKE.
    2 CHOCO MOUSSE DUO bruine en witte chocolade mousse in champagne glas.
    3 SCROPPINO van citroen of groenappel sorbet.
    4 MELOEN SOEPJE met mango sorbet.
    5 TARTE TATIN met kaneelijs.
offerte aanvragen

Bestellen vanaf 5 gangen – Minimale afname: 20 personen – Reserveren is noodzakelijk.
*Buiten het seizoen worden ‘Witte asperges’ door de Groene asperges vervangen