UITERAARD DOEN OOK WIJ WEER MEE MET DE LENTEBIERTOCHT WIJK AAN ZEE!

Het bekende recept; heerlijke lentebieren van de tap en fles, een lekker hapje voor de pashouders en een dag vol vermaak in ons gezellige strandrestaurant en bij onze collega’s in Wijk aan Zee.

De Lentebiertocht Wijk aan Zee viert brengt vele bierliefhebbers naar onze badplaats. Dit evenement is dan ook voor vele de (on)officiële opening van het lente- en zomerseizoen in Wijk aan Zee.

Hoe werkt de Lentebiertocht Wijk aan Zee? 

Overal valt een mooi lentebier te proeven en, op vertoon van de pas, met een snackje erbij. Goed weer of slecht, we gaan er weer voor! Kuieren door het dorp en langs het strand, bovenover de duinen, achterom en onderdoor weer terug naar het begin

De Lentebiertocht op zondag 14 april begint om 12.00 uur en duurt tot 18.00 uur. Dan worden de restaurants weer restaurant (reserveren is slim, weten we inmiddels) en beginnen in de bars de afterparty’s… Op de passen staan de deelnemende horecazaken. En aan de pas zit natuurlijk weer een loterijtje vast met leuke prijzen.

Koop de passen in de voorverkoop voor maar € 3,-!, Voor elk 1ste hapje en drankje krijg je een stempel op de pas. Na de tocht, met 6 verschillende stempels erop, stop je de Bokkenpas, voorzien van leesbare gegevens (!), in de bus bij Wijn en Druif / Cijfer Meester aan Julianaplein, tegenover de bushalte.

Ons lentebieren:
Brand lentebock
Brand weizen
Wieckse Witte

Ons bijpassende hapje:
Vitelo tonato bonbon du Ab

Verkooppunten: 

  • Wijk aan Zee (Primera in Wijk aan Zee)
  • Wijk aan Zee (Spar Poliste)
  • Deelnemende horecazaken

Kijk ook eens op de facebookpagina van De Lentebiertocht en blijf op de hoogte! Lentebiertocht

Zien wij u op 14 april tijdens de Lentebiertocht?