UITERAARD DOEN OOK WIJ WEER MEE MET DE BOKKENTOCHT WIJK AAN ZEE!

Het bekende recept; heerlijke bokbieren van de tap en fles, een lekker hapje voor de bokkenpashouders en een dag vol vermaak in ons gezellige strandrestaurant en bij onze collega’s in Wijk aan Zee.

De Bokkentocht Wijk aan Zee viert alweer haar tiende editie van dit leuke evenement, dat vele liefhebbers van bokbier naar onze badplaats brengt. De herfst is in het land, een seizoen van pure smaken, stormachtig weer en schilderij waardige kiekjes boven zee. Dit evenement is dan ook voor vele de (on)officiële opening van het herfst- en winterseizoen in Wijk aan Zee.

Hoe werkt de Bokkentocht Wijk aan Zee? (namens de organisatie)

De 10de editie van De Bokkentocht van Wijk aan Zee!
Overal valt een mooie bok te proeven en, op vertoon van de pas, met een snackje erbij. Goed weer of slecht, we gaan er weer voor! Kuieren door het dorp en langs het strand, bovenover de duinen, achterom en onderdoor weer terug naar het begin.

De Bokkentocht op zondag 14 oktober begint om 10.00 uur en duurt tot 18.00 uur. Dan worden de restaurants weer restaurant (reserveren is slim, weten we inmiddels) en beginnen in de bars de afterparty’s… In de Bokkenpasfolder zit een plattegrond met routes. En aan de Bokkenpas zit natuurlijk weer een loterijtje vast met leuke prijzen.

Nieuwe brievenbus voor de Bokkenpassen: Na de tocht, met 6 verschillende stempels erop, stop je de Bokkenpas, voorzien van leesbare gegevens (!), in de bus bij Wijn en Druif / Cijfer Meester aan Julianaplein, tegenover de bushalte.

De Bokkenpas is voor IEDEREEN, ook als je geen bok lust. Voor elk 1ste hapje en drankje of bok  betaal je € 3 euro en krijg je een stempel op de pas. Limonade, koffie of wijn, maakt niet uit. Voor deelname koop je à € 5 een Bokkenpas.

Onze bokbiertjes waarmee u kunt proosten op een smakelijke herfst Van de tap serveren we een een Haarlems biertje van de inmiddels wereldberoemde brouwerij, de Jopen Vier Granen Bok. Voor het bokbier op de fles zoeken we het verder van huis, namelijk Limburg; de Brand Dubbelbock.

Ons Bokkenhapjes tijdens de editie van 2018 Voor de pashouders hebben de koks van Het Strandhuis een heerlijke traktatie; huisgemaakte parelhoen soesje. Soes gevuld met gerookte parelhoen mousse geserveerd met tomaten jam en prei kiemen. Om de vingers bij af te likken en een “stevig ondergrondje” voor de bok!

Verkooppunten: 

Etiquette: Wij geloven in uw wijsheid om de normale omgangsregels te hanteren. Geen glaswerk op straat, bijvoorbeeld. Laten we het vooral (weer) gezellig houden! We blijven het toch even aanhalen, want ‘Als de drank is in de man, is de wijsheid in de kan’.

bron: www.de-bokkentocht.nl

Kijk ook eens op de facebookpagina van De Bokkentocht en blijf op de hoogte van de tocht der tochten: Bokkentocht Wijk aan Zee Facebook

Zien wij u op 14 oktober tijdens de Bokkentocht Wijk aan Zee?

Graag ontvangen wij u op zondag 14 oktober, we hebben ook dit jaar weer een mooie selectie aan bokbieren van tap en van de fles. Voor de bokkenpashouders ligt er een lekker hapje en een welverdiende stempel klaar voor op de pas en om het helemaal af te maken staat de openhaard aan zodat de Bokkentohters zich lekker op kunnen warmen van dat gure herfstweer. U kunt bij ons uw bokkenpas kopen aan de bar. Tot de 14e!